V Zlíne, meste zasvätenému podnikaniu, pôsobí medzinárodná spoločnosť GASTON, ktorá sa pýši značkami Franz Josef Kaiser, Giana a novo aj Asia Time.

Na trhu s trvanlivými potravinami sa pohybujeme od roku 1991. Za sebou tak máme už viac ako 30 rokov importu a exportu kvalitných potravín z celého sveta. Naše pobočky dnes môžete nájsť po celej strednej a východnej Európe – na Slovensku, Poľsku, Maďarsku, Chorvátsku, Rumunsku a Srbsku. Tieto pobočky majú na starosti doručiť tovar k spokojnosti zákazníkom približne v 20 krajinách.

Z celého sveta pre vás vyberáme najlepšie produkty ako olivové oleje a olivy, rybie konzervy, ovocné kompóty a sterilizovanú zeleninu, ďalej potom strukoviny, ryža či cestoviny atď. Naše výrobky nájdete v popredných obchodných reťazcoch. A odkiaľ vám ich dopravujeme? Medzi krajinami dovozu nájdete Thajsko, Grécko, Ekvádor, Peru, Filipíny, Indonéziu, Turecko, Španielsko, Portugalsko, Maroko, Holandsko, Taliansko, Bulharsko, Maďarsko, Island, Indiu, Vietnam, Papuu Novou Guineu, Čínu a ďalšie.

Okrem priamych spotrebiteľov sa zameriavame aj na veľkoobchod a tovar našim partnerom dodávame od retailových, cez cateringové až po industry balenia. Vďaka vybudovaným obchodným vzťahom sme vám tiež schopní pomôcť s exportom vášho tovaru.

Ak máte záujem nadviazať s nami spoluprácu, ozvite sa nám.

mapa cz