Obchodná spoločnosť GORAL, spol. s r.o. vznikla v roku 1996. Počtom zamestnancov neveľká, no postavením na slovenskom trhu s potravinárskym tovarom významná spoločnosť, sa zameriava na distribúciu širokého sortimentu trvanlivých potravín.

Nosnými značkami sú hlavne značky GIANA a Franz Josef Kaiser. Tovar je tiež k dispozícii aj v iných našich značkách a v značkách odberateľov, ktorými sú všetky malo- i veľkoobchodné slovenské i medzinárodné reťazce.

Distribuovaný tovar má pôvod v mnohých krajinách. Cez chuť našich výrobkov tak spotrebitelia spoznajú kus sveta. A sortiment pravidelne rozširujeme. Tovar ponúkame v rôznych veľkostiach: od malých spotrebiteľských balení až po cateringové balenia.

Poslaním spoločnosti je zabezpečiť dlhodobú kvalitu výrobkov, ako aj služieb s tým spojených. Pre naplnenie týchto cieľov spoločnosť uplatňuje politiku kvality, ktorá zahŕňa komunikáciu a informovanosť, spokojnosť zákazníkov, plnenie požiadaviek zákazníkov, plnenie legislatívnych požiadaviek, distribúciu zdravotne nezávadných výrobkov a plnenie si povinností v oblasti životného prostredia.

 

mapa SK